Sunday 24 February 2013

Tre danske nederlag

Søndag var ikke en god dag for de danske NHL'ere. Alle 3 danskere i aktion tabte efter at have været foran.

Vancouver var på besøg i Detroit, og efter en hæsblæsende første periode var stillingen 3-2 til Vancouver. I en spillemæssig ret lige anden periode fik Detroit dog scoret 3 ubesvarede mål, og i tredje periode gik Vancouver helt ned, og endte med at tabe hele 8-3.

Islanders var også foran efter første periode mod Carolina. 2-0 stod det, men endnu engang blev en føring smidt væk imod slutningen af kampen, og det endte med et nederlag på 4-2.

Phoenix havde samme historie mod Calgary. De førte 4-3 indtil kort før slutfløjtet, men med mindre end 2 minutter tilbage scorede Calgary 2 gange, og tog således sejren 5-4.