Sunday 10 February 2013

Aftenens kampe

Det blev ikke til danske point i aftenens kampe, på trods af at der var hele 5 danskerkampe.

Bedst gik det for Jannik Hansen og Vancouver, som udraderede Calgary 5-1. Det var Vancouvers femte sejr i træk.

Mikkel Bødker og Phoenix fik også 2 point i deres kamp mod San Jose. Den ordinære spilletid og overtiden endte 0-0 - et resultat som Phoenix kunne være bedst tilfreds med, for de var under pres i store perioder af kampen - og på straffeslag scorede Mikkel og Radim Vrbata stensikkert på deres forsøg.

I Ottawa var Winnipeg på besøg, og det blev også en tæt affære. Winnipeg vandt 1-0 på et mål Alexei Ponikarovsky 5 minutter inde i tredje periode.

Buffalo mod Islanders blev også en tæt affære, men som så mange gange før gik Islanders ned i tredje periode, og tabte 3-2.

Til slut fik Montreal og Lars Eller den tvivlsomme fornøjelse at få et 'æg' af Toronto. 6-0 stod der på tavlen da slutfløjtet lød.