Saturday 16 February 2013

Assist af Bødker

Det blev ikke til noget indlæg lørdag, på grund af travlhed på "redaktionen", men det var nu heller ikke fordi der var så meget at skrive om. Godt nok var der danskermøde fredag aften - Dallas var på besøg i Vancouver - men de to danskere havde ikke nogle hovedroller. Philip Larsen, som heldigvis var at finde med skøjterne på, kunne være mest tilfreds med kampen, for Dallas vandt 4-3.

Lørdag skulle Phoenix møde bundholdet Columbus, og det blev da også til en sejr på 5-3. Mikkel Bødker fik en enkelt assist da Phoenix efter 5 minutter udlignede til 1-1:

Efter 2 perioder var stillingen 3-3, men otte minutter inde i sidste periode satte Martin Hanzal den afgørende scoring ind.

Islanders fik, med en 5-1-sejr over New Jersey, deres anden sejr i træk, og nærmer sig igen en slutspilsplads. Frans Nielsen fik ikke point.

Det gjorde Lars Eller heller ikke, men Montreal vand deres tredje sejr i træk - 4-1 over Philadelphia, og ligger nu på en flot andenplads i Eastern Conference.

Aftenens danske taber var Peter Regin, som sammen med holdkammeraterne måtte se sig besejret 3-0 af Toronto.