Monday 11 February 2013

Talent-tirsdag 2012-13/4

Der var ingen danskere i kamp søndag, og da de bedste danskere var med landsholde, så kan vi tyvstarte med talenttirsdag i denne uge.

Frederik Andersen var, som det nok er de fleste bekendt, med på landsholdet i den forgangne weekend, og med 2 mål i ligeså mange kampe kan man vel næppe klandre ham for resultatet.
Nicklas Jensen og flere af de andre unge løver var også med, men de formåede desværre ikke at gøre en forskel. Uden NHL-spillerne var der desværre bare ikke punch nok i offensiven - meget mere er der vel ikke at sige til det.

Oliver Lauridsen blev fortsat i Nordamerika, hvor Adirondack onsdag, for anden gang i træk, tabte 3-0, denne gang til Binghamton. Fredag blev det til endnu et nederlag - 4-2 vandt Syracuse, men søndag fik Adirondack-spillerne lidt oprejsning, da Syracuse blev sendt hjem med et nederlag på hele 6-1, på trods af en skudstatistik der sagde 43-26 i Syracuses favør. Oliver Lauridsen bidrog endda til festlighederne med en enkelt assist.

I Portland var Calgary på besøg onsdag, og på trods af at Portland dominerede kampen, var det Calgary som kunne sætte 2 point ind på kontoen. 4-3 lød slutresultatet i Calgarys favør.
Derefter skulle Portland fredag og lørdag på besøg hos Kelowna Rockets, og det skulle vise sig at være nogle gæstfrie værter. 5-3 og 5-1 var resultaterne. Oliver Bjorkstrand fik en enkelt assist i fredagens kamp.

No comments:

Post a Comment