Tuesday 26 February 2013

Talent-tirsdag 2012-13/6

Vi starter i Amerika, hvor Frederik Andersen fortsætter de gode takter. Fredag aften mod Providence måtte han overtage målmandsposten efter 28 minutter, da Igor Bobkov lukkede 3 mål ind på 19 skud. Frederik holdt buret rent i de resterende godt 32 minutter, men Norfolk formåede slet ikke at score og tabte således 3-0.
Lørdag - igen mod Providence - startede Frederik i målet, og det gjorde han godt. Providence scorede 2 gange, men de brugte 39 forsøg, og da Norfolk fik scoret 3 gange, blev det sejr til Frederik, som fortsætter med at styrke sin position i statistikken. Han har nu sjettebedste "goals against average" og tredjebedste redningsprocent i AHL.

Helt samme succes var der ikke til Oliver Lauridsen. Fredag tabte Adirondack 2-1 til Wilkes-Barre/Scranton, og lørdag blev det et nederlag på 3-0 til Hershey, på trods af en skudstatistik der sagde 40-28 i Adirondacks favør.
Søndag var der lidt oprejsning til Adirondack, da Binghamton blev slået 2-1

Det er svært at følge op på fire mål i en kamp, men Oliver Bjorkstrand gjorde et godt forsøg. Onsdag fik han 2 assists da Portland slog Kamloops 3-0 i WHL. Fredag var der også en assist til Oliver, da Prince George blev besejret 6-2, og lørdag blev det også til en enkelt kasse da Prince George igen blev slået med tennis-cifre, 6-1 blev det denne gang.

I Elitserien gør Nicklas Jensen det stadig udmærket. Torsdag vandt AIK 3-2 over Färjestad, dog uden at Nicklas fik point, men søndag var der et enkelt mål for ham. Det hjalp dog ikke meget, for AIK tabte alligevel 5-3 til Frölunda.