Thursday 21 February 2013

Frans Nielsen scorer mod Lars Eller

Montreal og Lars Eller fik torsdag besøg af Islanders og Frans Nielsen, og det slap amerikanerne bedst fra. Montreal førte 3-2 inden sidste periode, men for en gangs skyld var det Islanders' tur til at lave comeback. Godt 10 minutter før tid fik Frans Nielsen frit skud inde foran mål, og placerede et vristskud helt oppe i det ene målhjørne, uden chance for Montreal-målmand Carey Price:

3-3 holdt kampen ud, og tre minutter inde i overtiden kunne Islanders' Thomas Hickey afgøre kampen. Med aftenens resultat holder Montreal lige akkurat fast i førstepladsen i Eastern Conference, mens Islanders trods alt holder liv i håbet om en slutspilsplads. De har 3 point op til bysbørnene fra New York Rangers på ottendepladsen.

Der kunne også have været danskermøde i Dallas, hvor Vancouver var på besøg, men det blev spoleret af Jannik Hansens karantæne. Vancouver lod sig dog ikke mærke, og vandt 4-3. Philip Larsen var med hos Dallas, men gjorde sig ikke synderligt bemærket.
Vancouver ligger på tredjepladsen i Western Conference, mens Dallas ligger lige uden for slutspilspladserne på en niendeplads - et point efter Minnesota på ottendepladsen.

I Ottawa fortsætter skadeshelvedet. Denne gang gik det ud over førstemålmand Craig Anderson, der måtte udgå efter 41 minutter. Et hårdt slag for Ottawa, som dog formåede at vinde kampen 3-2 på straffeslag. Peter Regin er stadig skadet, og det er uvist hvornår han er med igen.