Tuesday 19 February 2013

Talent-tirsdag 2012-13/5

Frederik Andersen er tilbage i Amerika, og fortsætter det gode spil. Søndag var første kamp for ham efter skuffelsen med landsholdet, og det blev en god oplevelse for Frederik, som var med til at vinde 3-2 over Bridgeport i overtid.

Oliver Lauridsen havde en travl weekend, med kamp både fredag, lørdag og søndag. Først blev Albany besejret 4-2, men lørdag vandt Worcester 3-2.
Søndagens kamp mod Springfield blev en ubehagelig oplevelse, da den måtte afbrydes 3 minutter før slutningen af anden periode. Springfields Wade MacLeod faldt om med konvulsioner, og måtte køres på hospitalet. På dette tidspunkt førte Adirondack 2-1, og kampen skal nu spilles færdig på et endnu ukendt tidspunk. Oliver fik ikke point i nogle af kampene.

Oliver Bjorkstrand og Potland spillede også 3 kampe denne weekend, og det gik mildest talt godt for vores unge danske ven. Fredag blev det til et mål og en assist, men det kunne dog ikke forhindre at Tri-City vandt 6-2. Lørdag blev det til en enkelt assist da Vancouver blev besejret 4-3.
Mandag gik Oliver så amok i en ren målrus. Hele fire mål blev det til, og en enkelt assist som toppen på kransekagen, og det medførte en sikker sejr på 8-3 over Spokane. Se alle Olivers 4 mål her.
Med weekendens flotte præstation har Oliver nu 53 point i 53 kampe, og ligger på en flot 28.-plads i WHL (bedste rookie).

I Sverige, er Nicklas Jensen tilbage i AIK, og medvirkede i to kampe. I torsdags blev MODO slået 3-1, dog uden at Nicklas fik point, og tidligere i dag (tirsdag) blev det til et nederlag til Skellefteå på 5-2. Heller ikke her var der point til Nicklas.