Sunday 3 February 2013

Dobbelt dansk

På denne lørdag aften blev vi danskere forkælet med hele 2 mål, og oven i købet et par assists.

Dagens mand i skysovs var så absolut Lars Eller, som efter en lidt famlende sæsonstart fik lov at spille fuld tid mod Buffalo, knap 18 minutter, og kvitterede med en super præstation. 10:08 inde i anden periode fik Lars pucken med frit løb mod Buffalos zone, og der spillede han den tilbage til David Desharnais som med et slagskud kunne score til 3-0.
Blot 28 sekunder senere var det Lars' tur til at have sidste stav på pucken. Montreal fik en kontra, og Lars eller trak ind foran mål og lagde let pucken mellem Buffalomålmand Ryan Millers ben.

Lars Ellers scoring:


Og Eller var slet ikke færdig denne aften; knap 13 minutter inde i tredje periode stod han godt placeret inde foran mål, og kunne prikke en rebound videre til David Desharnais som fik et helt blankt mål at score i, til slutresultatet 6-1.

Se begge Lars' assists sidst i indlægget.

Fredag tabte Phoenix til Dallas efter straffeslag, men lørdag fik de muligheden for revanche, og den blev taget med kyshånd. Phoenixmålmand Mike Smith ser ud til at være kommet sig over den skade han pådrog sig i starten af sæsonen, og denne aften holdt han nullet. Mikkel Bødker gjorde sin del af arbejdet, da han 3 minutter inde i tredje periode stod rigtigt placeret, og let kunne sende en rebound op i nettaget til slutresultatet 2-0.

Mikkels scoring:


Det var Mikkels syvende point i 9 kampe.
Dallas var igen uden Philip Larsen, som ser ud til at være ofret på grund af Dallas' dårlige sæsonstart.


Lars Eller, assist til 3-0:


Lars Eller, assist til 6-1:

No comments:

Post a Comment