Wednesday 20 February 2013

Nyt point til Lars Eller

Montreal vandt den femte kamp i træk, og Lars Eller fik endnu engang personlig succes. Stillingen var helt lige, 1-1, efter 2 perioder, men kort inde i sidste periode fik Lars pucken på en kontra, spillede den lidt heldigt på tværs til Brandon Prust som kunne sende den tilbage ind foran mål hvor både Lars og Alex Galchenyuk stod helt fri. Galchenyuk fik staven på først og Lars måtte altså "nøjes" med en assist:

Føringen holdt kampen ud, og Montreal overtog dermed førstepladsen i Eastern Conference.

Islanders var på besøg i Ottawa, som igen var uden Peter Regin. Lidt skræmmende går rygterne nu på, at det godt kan være en mere alvorlig skade end de første nyheder gave indtryk af. Vi krydser fingrene for Peter. Ottawa klarede sig dog fint uden flere af de normale profiler, og vandt 3-1, blandt andet med en stærk præstation af Craig Anderson i målet (37 redninger på 38 skud). Frans Nielsen fik ikke point.

I Chicago tabte Vancouver 4-3 på straffeslag. Jannik Hansen fik ikke point, men fik en uheldig hovedrolle, da han tacklede Chicagos Marian Hossa bagfra, så denne måtte udgå.