Wednesday 13 February 2013

Jannik Hansen scorer igen

Tirsdag var en rigtig god dag for de danske hold, og på det personlige plan var der også masser at glæde sig over for os danske ishockeyfans.

Først og fremmest så fik vi et flot mål af Jannik Hansen - hans tredje i sæsonen. Ved stillingen 1-0 til Vancouver fik Mason Raymond tilkæmpet sig pucken og sendt den på tværs af banen til Keith Ballard, som kunne sende en perfekt pasning til Jannik, der helt fri foran mål satte pucken op i det ene målhjørne.

Janniks scoring:

Minnesota reducerede til 2-1 i tredje periode, men Vancouver holdt stand, og sikrede sig den sjette sejr i træk, og Jannik Hansen blev således noteret for sejrsmålet, og han blev også valgt til kampens første stjerne.

Montreal var foran 3-0 efter 2 perioder mod Tampa Bay, men Tampa Bay formåede at komme tilbage og udligne. Montreal fik dog alligevel 2 point med hjem, for de var stærkest i straffeslagskonkurrencen. Lars Eller havde en rigtig god aften med assist på både målet til 2-0 og 3-0. Se video til sidst i indlægget.

Både Peter Regin og Philip Larsen - der ryger lidt ind og ud af holdet for tiden, men var med denne gang - kunne også være godt tilfreds med aftenens kampe, som blev vundet henholdsvis 2-0 over Buffalo og 4-1 over Edmonton.