Tuesday 26 February 2013

Regin matchvinder i comeback

Tirsdag var der vaskeægte danskerkamp i NHL, da Montreal var på besøg hos naboerne fra Ottawa. Lars Eller var selvfølgelig med hos Montreal, og som dagens gode nyhed var Peter Regin med på Ottawa's hold, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Det blev en tæt og intens affære som endte 1-1 efter den ordinære spilletid og overtid. Hjemmeholdets målmand, Ben Bishop, var kampens store oplevelse med 44 redninger på 45 skud. Straffeslagskonkurrencen blev også helt lige, og måtte helt ud i 5 forsøg før Peter Regin satte det afgørende mål ind:



Det var Ottawas femte sejr i træk, og de ligger godt til en slutspilsplads, mens Montreal med det ene point holdt fast i førstepladsen i Eastern Conference.

Dallas var på besøg i Nashville, men Philip Larsen fik ikke lov at spille. Det burde han måske have gjort, for Dallas-forsvaret var ikke imponerende, og det endte med et nederlag på 5-4 efter et mål i overtiden. Et point var lige akkurat nok til at Dallas beholder ottendepladsen i Western Conference, men de har spillet en eller to kampe flere end holdene lige omkring dem.

No comments:

Post a Comment