Sunday 24 February 2013

2 point til Lars Eller

Set med danske øjne tilhørte lørdag aften Lars Eller. Montreal havde besøg af New York Rangers, og det blev til en sikker sejr på 3-0. Efter første periode stod det 0-0, men i anden periode gik tredjekæden med Lars Eller, Alex Galchenyuk og Erik Cole helt amok. Først scorede Erik Cole et uassisteret mål, derefter scorede Galchenyuk til 2-0 med assist af Lars Eller, og sidst i perioden scorede Lars Eller til 3-0 i power play. Erik Cole stod godt placeret inde foran mål, og dækkede alt udsyn for Martin Biron i Rangers' mål, så et ellers harmløst skud fra Lars kunne gå uhindret i mål.

Det var Lars' 8. og 9. point i denne sæson, og han er således ved at komme godt med i kampen om at blive bedste dansker. Flot, med tanke på at han som oftest spiller langt under 15 minutter per kamp.

Mikkel Bødker kom også på tavlen lørdag i Phoenix' kamp mod Edmonton. Ved stillingen 1-0 til Phoenix, fik Mikkel sendt et skud afsted, som ramte begge stolper uden dog at gå ind, men Mike Lombardi stod det rigtige sted, og kunne let sende returen i nettet.
Edmonton fik dog udlignet, og i straffeslagskonkurrencen missede blandt andre Mikkel sit forsøg, så Edmonton kunne til slut sætte de to point ind på kontoen.

Også de andre danskere i aktion lørdag havde gode oplevelser, omend der ikke var flere danske point. Islanders vandt 4-0 over Buffalo, og Dallas vandt 3-1 over San Jose.

Ottawa fik på trods af de mange skader deres fjerde sejr i træk da rivalerne fra Toronto blev slået 3-2. Peter Regin var endnu engang ikke med, men han er dog stadig registreret som "day-to-day", så forhåbentlig er han snart tilbage.