Thursday 7 February 2013

Jannik Hansen scorer igen

Alle "danske" hold undtagen Dallas var i kamp, og sædvanen tro fik vi danskere masser at glæde os over.

Jannik Hansen stod for aftenens danske scoring. Vancouver var på besøg i Minnesota, og ved stillingen 3-0 til Vancouver fik Jannik chancen på en friløber, og med et velplaceret vristskud gjorde han det til 4-0. Minnesota fik reduceret en enkelt gang i tredje periode, men sejren kom aldrig i fare for Vancouver, som efter en lidt famlende start nu har vundet 4 kampe i træk, og igen ligner en seriøs bejler til en topplacering i ligaen.

Janniks scoring:


Dagens andet danske point - en assist - stod der Mikkel Bødker på. Den ville han nok gerne have solgt for et bedre resultat, for Phoenix blev lammetævet 6-2 af formstærke Chicago.

Mikkels assist:


De tre andre kampe var, set fra et dansk perspektiv, ikke så glædelige. Montreal tabte 5-4 på straffeslag til Buffalo, Ottawa tabte 3-2 til Carolina i overtid, og Islanders tabte 4-1 til naboerne fra New York Rangers. Ingen af de danske spiller fik point i de ovennævnte kampe.

Nu skal vi ikke bruge for meget tid på gårsdagens landskamp her (det er så rigeligt dækket af landets øvrige medier), men der skal absolut lyde et stort tillykke fra "redaktionen" til de danske drenge. Vi krydser fingrene for at de kan fortsætte de gode takter i aften.

No comments:

Post a Comment