Sunday 22 January 2012

Philip Larsen scorer sit første mål

Philip Larsen viste gode takter i sin først kamp efter sin skadespause, da han 11 minutter inden i anden periode med et brag af et langskud bragte Dallas foran 2-1 mod Minnesota. Det var Philip Larsens første scoring i NHL i hans 28. kamp. Desværre for Philip og holdkammeraterne fra Dallas blev føringen kort efter smidt væk da de tillod Minnesota at score 3 mål på mindre end et minut. Minnesota scorede også en enkelt gang i starten af tredje periode og så endte det altså med nederlag på 5-2 for Dallas.

Lars Eller scorede for anden kamp i træk da han opsnappede en løs puck foran Toroos mål og perfekt satte den op i nærmeste målhjørne. Målet bragte Montreal foran 3-1, og det blev også kampens resultat. Det var Lars' 10. mål og 19. point, og han har nu for alvor meldt sig ind i kampen om at blive bedste dansker.

I Vancouver var der dømt topkamp da San Jose var på besøg og det blev en underholdende affære som først blev afgjort sent i tredje periode på Cody Hodgsons andet mål i kampen. Jannik Hansen fik ingen point, men han var med sin gode placeringsevne stærkt medvirkende i begge Cody Hodgsons mål.

Islanders slog Carolina 2-1 på en overtidsscoring af John Tavares, mens Phoenix blev slået 4-3 af Tampa Bay. Ingen af disse kampe bød på danske point. Det var der naturligvis heller ikke i Ottawas kamp, som endte 2-1 til Anaheim.