Monday 2 January 2012

Dansk U20-point

Så var der søreme lidt oprejsning til de danske U20-drenge efter de mange tæsk mod de helt store nationer. Aftenens kamp mod Schweiz endte med et dansk nederlag, men da det skete i overtiden fik danskerne et enkelt point ud af anstrengelserne. Oliver Bjorkstrand scorede til 1-0 efter lidt over et minut. Nicklas Jensen viste derefter sit store potentiale ved at stå for udligningerne til 2-2 og 3-3. Desværre fik Tanner Richard scoret for Scweizerne 3:27 inde i overtiden.

Det ene point får dog ikke nogen praktisk betydning, udover et moralsk rygstød, da det hele bliver afgjort i onsdagens kamp mod Letland hvor taberen rykker ned uanset om det sker i overtid eller på straffeslag.

Jeg havde ikke tid til at gøre meget ved affæren omkring suspensionen af de danske spillere før nytår, men nu har jeg støvet videoerne op.
Her er pressekonferencen som de danske spillere holdt:


Og her er Todd Bjorkstrands forklaring:


Personligt må jeg vel sige at jeg hopper med på "overreaktion"-vognen. Det virker som en ganske harmløs joke som måske nok kunne koste en reprimande i omklædningsrummet, men ligefrem at suspendere dem virker lidt i overkanten.

No comments:

Post a Comment