Thursday 5 January 2012

Lars Eller scorer 4 mål!

Lars Eller havde en helt forrygende aften for Montreal. Winnipeg blev besejret 7-3, og Eller stod altså for intet mindre end 4 af Montreals mål.
Først scorede han til 2-1, 14 minutter inde i første periode og i tredje periode gik han amok i en målrus og scorede yderligere 3 gange. Så skal det da også lige nævnes at han også havde en enkelt assist på 3-1-målet, hvilket altså give intet mindre end 5 point. Det er vist på sin plads at linke til kampens highlights.

Det er næsten 6 år siden det sidst lykkedes for en Canadiens-spiller at score 4 mål i en kamp (Jan Bulis i 2006) så det er helt sikkert en præstation som vil blive husket længe i Montreal. Det er det første danske hattrick i NHL, så det vil også blive indskrevet i dansk hockeyhistorie.

Med aftenens 5 point er Lars Eller nu oppe på 17 point, det samme som han havde i hele sidste sæson, og han har nu for alvor meldt sig ind i kampen om at blive bedste dansker. Jannik Hansen, som ikke fik point i Vancouvers 3-0-sejr over Minnesota, har 23 point, og Frans Nielsen har 19.

Her er Lars' straffeslag, som var på alles læber.