Wednesday 11 January 2012

Ny scoring af Jannik Hansen

Jannik Hansen gjorde det igen, og scorede sit 13. sæsonmål i aftenens kamp mod Tampa Bay.  Denne gang bragte han Vancouver foran 2-0 på et mål i undertal, knap 10 minutter inde i første periode. Tampa Bay indhentede dog forspringet og tvang kampen ud i overtid og straffeslag, hvor Vancouver imidlertid trak det længste strå
Det ser rigtig godt ud for Jannik med hensyn til at nå 20 mål i denne sæson, hvilket ville være helt fantastisk flot (og lidt uventet).

Islanders spilled en stor kamp og nedsablede Detroit med hele 5-1. Frans Nielsen scorede ikke. Montreal tabte derimod 3-0 til St. Louis og Phoenix måtte ud i straffeslag før de også var slået. Mikkel Bødker missede sit straffeslag.

Dårlig nyt for Philip Larsen som blev rykket ud på listen over skadede spillere for at gøre plads til Sheldon Souray i Dallas' lineup. Forhåbentlig er Philip snart tilbage igen. Dallas tabte i øvrigt stadig 5-2 til Anaheim.