Saturday 14 January 2012

Igen ingen danske point

New York Islanders havde besøg af Buffalo som blev sendt hjem med et nederlag på 4-2. Det skyldtes i høj grad storspil af veteranmålmand Evgeni Nabokov, som passerede en stor milepæl, da han registrerede sin sejr nummer 300 i NHL. Islanders er efterhånden ved at komme lidt i gang, de har vundet 5 af de sidste 10 kampe og har bevæget sig væk fra sidstepladsen i Eastern Conference. Dt ser dog stadig meget svært ud at nå en af de forjættede slutspilspladser. Frans Nielsen fik ingen point.

Point var der heller ikke til Lars Eller da han og resten af Montral-holdet måtte se sig slået 3-2 i straffeslag. Ottawa har virkelig fået gang i spillet, og har vundet 8 af de sidste 10 kampe. Montreal derimod ligger et pænt stykke uden for slutspilspladserne.

Dallas, stadig uden Philip Larsen, tabte 2-1 til Colorado, og ligger nu lige uden for slutspilspladserne på en tiendeplads.

I Elitserien viste Frederik Andersen igen storspil da Frölunda tabte 2-1 til Luleå i straffeslag. Det var dog i høj grad Frederiks fortjeneste at det kom så langt som til straffeslag da han agerede levende plankeværk, særligt i tredje periode.

Frans Nielsen i hård kamp om pucken (Foto: Stamford Advocate)

No comments:

Post a Comment