Tuesday 31 January 2012

Karakterer for første halvsæson

Jeg fik desværre ikke så meget fritid i den forgangne weekend, så i stedet for de planlagte indlæg må vi nøjes med denne midtvejsvurdering af de danske spilleres præstationer indtil All Star-pausen. Karaktererne er givet på en skala fra 1-10, hvor 1 er totalt flop, 5-6 er omkring middel og 10 er verdensklasse.

I alfabetisk orden:

Mikkel Bødker: 4
Mikkel har ikke helt fået gang i scoringen, og han har indtil nu generelt ikke levet op til de (måske lidt for) høje forventninger der var til ham da han først blev draftet. Det skal jo dog siges at han spiller på et ret svagt Phoenix-hold, og det hjælper naturligvis ikke på præstationerne, så derfor en karakter lige under middel.

Lars Eller: 6
Lars har gjort det fornuftigt indtil videre i denne sæson med 10 mål og 10 assists - selvfølgelig godt hjulpet af sin famøse 4-måls-aften. 20 point er allerede bedre end sidste sæsons 17 point så det ser ud til at han fortsætter den gode udvikling han har været igennem de sidste par år.

Jannik Hansen: 8
Jannik har gjort det over al forventning indtil videre og med 13 mål og 12 assists har han ikke kun forbilledligt udfyldt sin defensive rolle hos Canucks (med solide +10), men også, sammen med resten af tredjekæden, udviklet sig til at være en offensiv fare. Et solidt 8-tal til Jannik.

Philip Larsen: 7
Philip er sæsonens helt store overraskelse. Inden sæsonstarten var der ikke mange som havde regnet med ham, men med en række gode præstationer har han spillet sig til en sikke plads i Dallas-forsvaret - selv efter 7 kampe på skadeslisten gik han direkte ind på holdet og fortsatte det gode spil. +10 på et hold som har scoret 10 mål færre end det har indkasseret vidner om høj klasse. Hvis han får lidt mere pondus i det offensive spil så skal karakteren nok ryge op en tak (eller måske endda 2).

Frans Nielsen: 6
Frans har ikke haft helt den samme succes som i sidste sæson. Han får ikke meget forærende ved at spille på et af de dårligste hold i NHL, så alt i alt har han spillet en ok første halvsæson, selvom det ikke ser ud til at han matche den offensive produktion fra sidste sæson. Derfor en middel karakter til Frans.

Peter Regin: Uden bedømmelse
Peter har desværre været skadet det meste af sæsonen, og det forventes ikke at han er tilbage før næste sæson.

No comments:

Post a Comment