Wednesday 25 January 2012

Der var næsten fuldt program i NHL tirsdag, hvor 26 af de 30 hold spillede. Det betød selvfølgelig også at samtlige danskere på nær Lars Eller var i aktion (Montreal spiller onsdag mod Detroit).

I Phoenix var Ottawa på besøg og Mikkel Bødker fik med en lidt tilfældig pasning spillet Gilbert Brule helt fri til scoring til 1-0. Phoenix holdt føringen hele vejen og sendte Ottawa hjem med et 3-2-nederlag i bagagen. Det var Ottawas tredje nederlag i træk.

I Vancouver blev Edmonton besejret med 3-2 i straffeslag. Jannik Hansen havde et stolpeskud på en friløber men lykkedes ikke med at score. I det hele taget var målrammen, som blev ramt hele 3 gange, ikke venlig stemt mod Vancouverspillerne.

Dallas tog imod Anaheim, og Philip Larsen gjorde igen en god figur, da han, og resten af Dallasforsvaret, hjalp målmand Kari Lehtonen med at holde nullet. Så gjorde det ikke så meget at det kun lykkedes Dallas at score en enkelt gang. Philip Larsen fik ikke noteret point, men han var på banen da det afgørende mål blev sat ind.

Til slut tabte Islanders 4-3 til Toronto på et mål i overtiden. Frans Nielsen fik ikke point.

Mikkel Bødker og Gilbert Brule fejrer scoringen (Foto: Toronto Sun)

No comments:

Post a Comment