Wednesday 4 January 2012

Danmark rykker ned

Desværre så lykkedes det ikke at besejre Letland, og det betyder at Danmark, som forventet, rykker direkte ud af den bedste gruppe.

Alligevel må man sige at det var en flot kamp af de danske drenge mod favoritterne fra Letland. Oliver Bjorkstrand scorede til 1-0 efter blot 3:21 i første periode, assisteret af et af de andre store talenter, Thomas Spelling. En skudstatistik på 10-8 vidner om en god og jævnbyrdig periode.
I anden periode var der dog noget mere modgang til de danske spillere, hvilket skudstatistikken på 11-5 fortæller lidt om. Det lykkedes da også Kristian Pelss at udligne på et lettisk power play.
Tredje periode var igen helt lige (10-8 i skud til Letland), og da ingen holdene formåede at score så måtte der overtid til.
Her fik Nikita Jevpalovs desværre afgjort kampen efter 1:43, og det betyder altså at Danmark igen skal spille i den næstbedste gruppe i 2012.

Trods alt må man vel sige at danskerne kan rejse hjem med æren i behold efter at have fået point mod både Schweiz og Letland, og mon ikke erfaringerne fra denne runde (der er rigtig mange af de danske drenge som er unge nok til at spille med igen næste år) giver grobund for en hurtig tilbagevenden til den bedste række.
Der er i hvert fald et skulderklap og et "godt gået" herfra.

No comments:

Post a Comment