Wednesday 24 April 2013

Talent-tirsdag 2012-13/12

En letter forsinket talenttirsdag, da jeg blev forhindret i går aftes.

Norfolk Admirals og Frederik Andersen sluttede desværre sæsonen rigtig dårligt, og missede lige akkurat slutspillet i AHL. Sæsonens 3 sidste kampe blev tabt, det blev til en tiendeplads.
Fredag blev det 6-1 til Syracuse, og Frederik måtte forlade banen efter 20 minutter og 3 mål. Lørdag vandt Albany 2-0, og søndag vand Providence 4-3.
En ærgerlig slutning på en ellers rigtig god sæson for Frederik, hvor han i målmandsstatistikken endte på sjettepladsen i GAA med 2.19 og andenpladsen i redningsprocent med 92.9%.

Heller ikke Nicklas Jensen fik en god afslutning på sæsonen, da det ikke blev til point i Chicago Wolves' 3 kampe i denne weekend. Chicago vandt godt nok 2 af kampene, men de var forlængst ude af slutspillet, så det betød ikke så meget.

Derimod går det stadig rigtig godt for Oliver Bjorkstrand og Portland, som er i finalen i Western Conference i WHL mod Kamloops. De to første hjemmekampe blev vundet sikkert, med 4-1 og 4-0. Det blev til en enkelt assist for Oliver i den første kamp. Tirsdag blev første kamp i Kamloops tabt 5-1, men Portland fører altså 2-1 i kampe.

Det bliver også den sidste talenttirsdag for denne gang, da der nu kun er Oliver Bjorkstrand som stadig spiller (jeg skal naturligvis nok holde jer opdateret om hvordan det går ham).

No comments:

Post a Comment