Sunday 21 April 2013

Mål og assist til Nielsen i sejr, Vancouver sikrer slutspilsplads

Frans Nielsen og Islanders ser ud til endelig at skulle prøve lidt slutspilshockey igen. Lørdag var en uhyre vigtig kamp mod Winnipeg, som lå på niendepladsen, 3 point efter Islanders. Frans Nielsen gav Islanders den bedst muligste start da han efter 4 minutter fik pucken i fuld fart, og kunne sætte den mellem benene på Ondrej Pavelec i Winnipegs mål.

Winnipeg fik udlignet efter 10 minutter, men mindre end 2 minutter senere var andenkæden me Nielsen, Bailey og Okposo på spil igen. Denne gang var det Josh Bailey som blev noteret for målet, mens Kyle Okposo og Frans fik assists.

Kampen bølgede frem og tilbage, og 2 minutter før tid fik Winnipeg udlignet til slutresultatet 4-4.
I straffekonkurrencen missede Frans Nielsen helt uhørt for tredje gang i træk, men både Brad Boyes og John Tavares scorede på deres forsøg, og dermed gik de to point til Islanders, som nu, med tre kampe tilbage, har fire point ned til Winnipeg på niendepladsen.

Vancouver sikrede sig endegyldigt  en slutspilsplads da Detroit blev besejret 2-1 på straffeslag. Kampens store spiller blev Vancouver-målmand Cory Schneider, som stort set stod fejlfrit.

Phoenix vandt også på straffeslag - 3-2 over Chicago - da de holdt fast i de sidste slutspilschancer. Mikkel Bødker scorede på sit straffeslag. Phoenix har 3 point op til ottendepladsen, så med 4 kampe tilbage, skal der stadig ske lidt heldige ting.

Montreal fortsætter det dårlige spil efter at slutspilspladsen blev sikret. Denne gang blev det til et 5-1-nederlag til formstærke Washington.

Philadelphia vandt 5-3 over Carolina, men er endegyldigt ude af slutspilskampen.

Til slut tabte Ottawa - stadig uden Peter Regin - 4-1 til Toronto.