Saturday 27 April 2013

Lars Eller stjæler scoringstitlen

For første gang i karrieren må Frans Nielsen finde sig i ikke at være højest scorende dansker, men der skulle en fantomkamp af Lars Eller til i allersidste spillerunde, før det var afgjort.
Montreal var på besøg i Toronto, og det var hjemmeholdet der kom bedst fra start, da Phil Kessel efter et kvarter bragte dem foran 1-0. Blot 3 minutter senere startede "The Lars Eller Show", da Lars på et hurtigt opløb overlistede James Reimer i Torontos mål.

I anden periode kom Montreal foran både 2-1 og 3-1, og begge gange havde Lars Eller næstsidste stav på pucken. Se begge assists sidst i indlægget. I sidste periode scorede Tomas Plekanec til slutresultatet 4-1.
Med de 3 point nåede Lars op på 30 point for sæsonen, et foran Frans Nielsen.

Vancouver tabte den sidste kamp mod Edmonton med hele 7-2, på trods af at det stod 1-1 efter 2 perioder.
Eneste lyspunkt set med danske øjne var at Jannik Hansen fik en flot assist på Vancouvers første mål. I overtal fik Vancouver spillet pucken godt rundt, og Jannik serverede en perfekt pasning til Derek Roy, som blot skulle sætte staven på den.

Dermed sluttede Jannik på 27 point.

Philadelphia sluttede sæsonen af med at vinde 2-1 over Ottawa. Oliver Lauridsen scorede ikke (efter 2 kampe i træk med mål), men gjorde sig dog bemærket med en slåskamp.

Phoenix vandt også deres sidste kamp - 5-3 over Anaheim - men heller ikke her var der danske point.

Til slut tabt Dallas 3-0 til Detroit.