Tuesday 16 April 2013

Talent-tirsdag 2012-13/11

Frederik Andersen fortsætter storspillet i Norfolk-målet, han har været stærkt medvirkende til at Norfolk, med 3 kampe tilbage af den ordinære sæson befinder sig 2 point over stregen.
Fredag og lørdag måtte han dog finde sig i at blive scoret på 3 gange, men begge gange blev Worcester alligevel besejret 4-3.
Søndag overtog Igor Bobkov målet, og det endte med et nederlag på 4-1.
Frederik ligger stadig helt i top i målmandsstatistikken i AHL - delt tredjeplads i mål imod (2,12), og delt andenplads i redningsprocent (93,2).

Efter sin korte tur hos Canucks har Nicklas Jensen fået 5 kampe hos Chicago Wolves, foreløbig dog uden den store succes - det er endnu ikke blevet til point - og Chicago ligger lige nu 2 point under stregen.

I WHL fortsætter Portland og Oliver Bjorkstrand marchen mod titlen. I første runde af slutspillet blev Everett slået 4-2, og i anden runde blev  Spokane sendt hjem med 4-0 (med den overlegne samlede målscore 18-3).
Oliver havde sin del af æren for den sikre sejre, da de blev til to mål i den første kamp, en assist i den anden kamp, og yderligere to assists i kamp nummer fire.
Med 13 point i alt ligger Oliver på en flot niendeplads på topscorerlisten for slutspillet.
I finalen i Western Conference skal Portland møde Kamloops, som jeg faktisk har boet i, i en kort periode, så jeg er sådan 50/50 om hvem jeg holder med der :-)

No comments:

Post a Comment