Thursday 18 April 2013

Frans Nielsen scorer i ny sejr

Samtlige 7 danskerhold var i kamp torsdag, og det blev da også en glimrende dag set med danske øjne.

Islanders fortsætter storformen, og torsdag gik det ud over Toronto, som blev besejret 5-3. Toronto kom ellers bedst fra start, og var foran 2-0 efter 6 minutter, men derfra stod der Islanders, og i særdeleshed John Tavares, på det hele. To mål og en assist blev det til fra superstjernen. Vores egen Frans Nielsen ville også være med i løjerne, og midtvejs i tredje periode  kunne han med et præcist slagskud bringe Islanders foran 5-2.



Toronto fik reduceret til 5-3, men tættere blev det ikke, og Islanders fortsætter dermed kursen mod slutspillet - der er 3 point ned til stregen med 4 kampe tilbage.
Med målet overto Frans Nielsen med 26 point førstepladsen i den interne danskerliga.

Dagens danskerduel stod mellem Vancouver og Dallas, som kæmper hårdt for slutspilschancen, og måske var det det som blev afgørende. Selvom Vancouver kom foran 1-0 efter 6 minutter spil af anden periode - med assist fra Jannik Hansen, så blev det alligevel til en klar sejr på hele 5-1 til Dallas, som nu har 2 point op til Columbus på ottendepladsen i Western Conference. Dallas har dog spillet 2 kampe færre, så der er god grobund for optimisme på Dallas' vegne.
Philip Larsen fik en af sine sjældne assists da Dallas kom foran 2-1.
Se begge assists sidst i indlægget.

Montreal brød stimen på 3 nederlag i træk, og slog Tampa Bay 3-2 på et mål af Brian Gionta i allersidste minut. Lars Eller kom ikke på tavlen.

Phoenix og Philadelphia mistede nok de sidste slutspilschancer, da det blev til nederlag på henholdsvis 2-1 til St. Louis og 3-0 til New Jersey. Matematisk har begge hold stadig en chance, men der skal mindre mirakler til.

Ottawa - igen uden Peter Regin - slog Washington 3-1, og bør med 4 point ned til stregen holde fast i slutspilspladsen.
Jannik Hansen assist til 1-0:


Philip Larsen assist til 2-1:

No comments:

Post a Comment