Wednesday 24 April 2013

Islanders siker slutspilsplads - Oliver Lauridsen scorer sit første mål

New York Islanders tabte 4-3 på straffeslag til Carolina, men da Winnipeg samtidig tabte til Washington var det ene point nok til at Islanders efter 5 magre år endelig får chancen i slutspillet, og Frans Nielsen for første gang skal spille slutspilshockey i NHL.
3 gange kom Carolina foran i kampen, men hver gang viste Islanders god moral, og fik udlignet. Frans Nielsen fik en assist på Islanders andet mål.



Til gengæld brændte han for fjerde gang i træk sit forsøg på straffeslag, og det var medvirkende til at Carolina kunne tage sejren.

Montreal er også med når slutspillet starter, men modsat Islanders har de spillet helt igennem elendigt  på det seneste. Tirsdag blev det til et nederlag på 3-2 til New Jersey. Set med danske øjne var det dog glædeligt at Lars Eller scorede sit syvende sæsonmål. Kort før afslutningen af anden periode blev han spillet helt fri tæt foran mål, og satte sikkert pucken i mål



Philadelphia er ikke med i slutspillet, men det behøver ikke at betyde at man kan slappe af. Flere af de unge  spillere har fået chancen her mod slutningen af chancen, og har generelt gjort det rigtig godt. tirsdag blev stærke Boston slået 5-2, og det skete blandt andet takket være Oliver Lauridsens første NHL-mål. Ud over at være Olivers første mål, er der dog ikke meget mindeværdigt over det, for det var et regulært selvmål af Bostons målmand Anton Khudobin, men det tager vi gerne med her på bloggen :-)



Dallas har stadig en teoretisk chance for at nå slutspillet, men efter tirsdagens 3-2-nederlag til San Jose er det meget usandsynligt.

No comments:

Post a Comment