Sunday 14 April 2013

Jannik Hansen scorer i nederlag

Jannik Hansen scorede sæsonens niende mål, men det hjalp desværre ikke meget, da Vancouver tabte 4-3 til divisionsrivalerne fra Colorado.
Colorado kom foran efter knap 2 minutter, men i anden periode fik Vancouver udlignet, og kort efter bragte Jannik Hansen canadierne foran med noget der vist godt kan kaldes et kludemål:

Desværre fik Colorado udlignet kort inde i sidste periode, og selvom Vancouver kom foran et minut senere, så fik Colorado både bragt balance i regnskabet igen, og blot 8 sekunder før tid afgjorde Jan Hejda kampen til amerikanernes fordel.

Dallas fik en vigtig sejr over San Jose, og fik lige nøjagtig klemt sig op på den livgivende ottendeplads i Western Conference.

Philadelphia tabte en tæt kamp mod Buffalo 1-0, og må endegyldigt siges at være ude af kampen om slutspilspladserne. Oliver Lauridsen ser ud til at have spillet sig ind på holdet med en fast plads, og spillede igen en god kamp i Philadelphiaforsvaret.

Montreal, som allerede har sikret sig en slutspilsplads, fik en lussing på 5-1 af rivalerne fra Toronto, men de holder stadig fast i den vigtige første plads i Northeast Division foran Boston.