Friday 12 April 2013

Islanders i topform

Så er "redaktionen" så småt ved at være hjemme igen, lige i tide til de afgørende kampe. I får lige et hurtigt indlæg om gårsdagens kampe, og så finder jeg forhåbentlig snart tid til at følge op på den seneste uges hændelser.

Islanders har virkelig fået vind i sejlene på det seneste, og torsdag vandt de deres tredje kampe i træk. Det gik ud over Boston, som blev besejret 2-1, på to mål af Josh Bailey. Frans Nielsen fik en assist på kampens sidste mål, da han var med til at erobre pucken i egen zone, og fik spillet den frem til Bailey, som i to forsøg kunne sætte den ind.



Assisten sender Frans Nielsen op på siden af Mikkel Bødker med 24 point. Islanders har vundet 8 af de sidste 10 kampe, og er nu på en syvendeplads i Eastern Conference, to point foran Winnipeg på niendepladsen.

Islanders sejr over Boston hjalp også Lars Eller og Montreal, som sikkert slog Buffalo 5-1, og overtog førstepladsen i Northeast Division.

Ottawa ligner stadig et hold som, på trods af de mange skader, vil med i slutspillet. Torsdag blev det (uden Peter Regin) til en sejr på 3-1 over Oliver Lauridsen og Philadelphia. Ottawa har dermed 46 point, nøjagtig som Islanders, mens Philadelphia, med 7 point op til stregen, næppe når en slutspilsplads.

No comments:

Post a Comment