Thursday 9 May 2013

Portland fører WHL-finalen

Med bade VM og NHL-slutspillet i gang skal vi ikke glemme at der også stadig spilles hockey andre steder. Et af disse steder er WHL, hvor man er nået til finalen, og hvor Portland og Edmonton inden tirsdagens og onsdagens kampe i Edmonton begge havde vundet en kamp.

Tirsdag lagde Portland godt fra land, da de scorede 3 gange inden for kampens første 15 minutter. Oliver Bjorkstrand fik en assist på det første mål, og scorede selv det tredje. Portland fik ikke scoret mere, men da Edmonton kun fik et enkelt trøstemål midtvejs i anden periode, så var det nok til at Portland kunne tage sejren.

Highlights her.

I onsdagens kamp var det igen Portland som fik scoret først, efter 17 minutter, og godt 10 minutter inde i anden periode blev det også 2-0. Edmonton fik reduceret til 2-1 i sidste periode, men fik aldrig udlignet, og dermed er Portland foran 3-1 i serien, og mangler altså kun en enkelt sejr for at tage titlen.