Saturday 4 May 2013

Portland - Edmonton helt lige

Som lovet, så holder vi øje med finalen i WHL, hvor Oliver Bjorkstrand og Portland Winterhawks møder Edmonton Oil Kings.

Portland vandt grundspillet, og starter derfor med 2 hjemmekampe. Desværre started det ikke godt i fredagens første finalekamp, hvor Edmonton åbnede scoringen efter 2 minutter. Edmonton kom på 2-0 midtvejs i anden periode, inden Portland fik reduceret til 2-1 i starten af tredje periode. Mindre end et minut senere scorede Edmonton dog til 3-1, og da Edmonton 10 minutter før tid kom på 4-1 var kampen afgjort.

Lørdag fik Portland chancen for revanche, og den blev taget. Anført af en stærkt spillende Mac Carruth i mallet blev det til en sikker sejr på 3-0. Ty Rattie, og topscorer Brendan Leipsic stod for de 2 første mål, og kort før afslutningen af anden periode lukkede Oliver Bjorkstrand scoringen med sit sjette mål i dette slutspil.

Stillingen er altså 1-1 før de næste 2 kampe, som spilles i Edmonton tirsdag og onsdag.