Wednesday 8 May 2013

Jannik Hansen ude, Islanders udligner

Jannik Hansen og Vancouver tabte også den fjerde kamp mod San Jose, og er dermed for andet år i træk ude af slutspillet i første runde. Vancouver spillede ellers en udmærket kamp og førte 2-1 indtil 5 minutter før tid, hvor San Jose fik udlignet i power play. I overtiden scorede San Jose også i overtal, og sendte Vancouver ud i mørket.

I modsætning til Vancouver har Islanders fået en forrygende start på slutspillet, og har, bortset fra den første kamp, vist sig som en fuldgyldig modstander til Pittsburgh. Fjerde kamp blev lige så underholdende som de to foregående, med masser af mål, og skiftende føringer. 10 minutter før tid kunne John Tavares score til 5-4, og det skulle vise sig at være det afgørende mål. Dermed udlignede Islanders til 2-2 i kampe før de 2 hold drager til Pittsburgh for at spille femte kamp.
Frans Nielsen spillede måske ikke sin allerbedste kamp nogensinde, men han havde stadig stor andel i sejren, da han ofte bliver sat til at forsvare mod Pittsburghs bedste.

Ottawa vandt 3-2 i overtid over Montreal, og fører 3-1 i kampe. Som ventet var det uden de 2 danskere.