Saturday 4 May 2013

Islanders og Canadiens slår tilbage

Islanders er på en hard opgave mod stærke Pittsburgh, men i fredagens kamp viste de at de er i god form og at man skal være forsigtig med at afskrive dem. Godt nok started Pittsburgh, og inden der var gået 4 minutter var de foran 2-0, blandt andet på et mål af Sidney Crosby, som var tilbage efter en skadespause. Efter 7 minutter fik Islanders reduceret til 2-1, men blot 18 sekunder senere var Crosby på spil igen, og genetablerede tomålsføringen.
På det tidspunkt var der vist ikke mange som levnede Islanders en jordisk chance, men i anden periode kæmpede de rent ud sagt r**en ud af bukserne, og fik udlignet til 3-3. Frans Nielsen fik en assist på det udlignende mål.

Islanders forsøgte sig i denne kamp med en taktik som grundlæggende var "skyd på alt", og i tredje periode gav det gevinst, da et skud forbid mål kom tilbage fra banden og via målman Marc-Andre Fleury røg i mål.
4-3 holdt kampen ud, og Islanders udlignede dermed til 1-1.

I Montreal er Lars Eller ude af hospitalet, men det er stadig uklart om eller hvornår han er tilbage. Ottawas Eric Gryba fik 2 kampes karantæne for tacklingen.
Heldigvis for Montreal, så kunne de godt uden Lars, og anført af en stærkt spillende Carey Price vandt de en relativt sikker sejr på 3-1. Peter Regin var ikke med hos Ottawa.

Jannik Hansen og Vancouver kunne desværre ikke følge op på de andre danskerholds' success, og tabte 3-2 til San Jose, hvilket betyder at de nu er bagude 2-0 i kampe, og oven i købet skal til San Jose for at spille de næste 2 kampe. Ikke en særlig lovende start på slutspillet for canadierne.