Sunday 5 May 2013

Islanders taber i overtid

I søndagens tidlige kamp viste undertippede Islanders endnu engang at Pittsburgh i det mindste skal kæmpe for det hvis de vil videre i slutspillet.
I den første hjemmekamp started Islanders som lyn og torden, og inden der var spillet 6 minutter var de foran 2-0 på mål af Matt Moulson og Casey Cizikas. 13 minutter inde i kampen fik Pittsburgh udlignet med 2 power play mål på under et ½ minut, og et minut før afslutningen af perioden kom Pittsburgh også foran 3-2.
I anden periode så det ud som om at Pittsburgh ville løbe afsted med kampen da Douglas Murray øgede til 4-2, hvilket også var stillingen efter afslutningen af perioden.
Nøjagtig som i fredagens kamp viste Islanders dog god moral, og 5 minutter inde i sidste periode kunne Kyle Okposo reducere til 4-3, efter en frispilning fra Frans Nielsen:

Fem minutter senere udlignede John Tavares, og for første gang i denne serie måtte vi altså ud i overtid.
Her trak Pittsburgh dog det længste strå, med deres tredje mål i overtal.