Tuesday 29 January 2013

Talent-tirsdag 2012-13/2

Denne gang starter vi i Amerika

Efter smutturen til NHL (hvor han altså ikke fik spilletid) var Frederik Andersen tilbage hos Norfolk, og det med stor success. I weekendens 2 kampe mod Bridgeport snuppede han 60 ud af de 61 skud han fik imod sig. Fredag lukkede han et enkelt mål ind, men det skete på 38 skud, så mere end godkendt. Kampen endte da også med en 2-1-sejr til Norfolk.
Lørdag gik det endnu bedre, for her snuppede Frederik alle 23 skud han fik imod sig, og det resulterede i en sikekr 5-0-sejr.

Efter en lidt langsom start har Frederik fået kæmpet sig godt på vej mod toppen af målmandsstatistikken i AHL, og ligger nu nummer 9 i mål scoret mod ham (bedste rookie), og nummer 5 i redningsprocent (naturligvis også bedste rookie).

En helt igennem fremragende første halvsæson, og oven i købet har han fået lov at tage hjem for at forsvare de danske farver i OL-kvalifikationen, noget som må give grobund for lidt optimisme.

Mindre godt gik weekendens kampe for Oliver Lauridsen og Adirondack, som måtte lægge ryg til 2 nederlag til Albany, henholdsvis 4-1 fredag og 5-2 lørdag. Der var ingen point til Oliver, men some en af de eneste Adirondackspiller endte han ikke på negativ +/- (og det er vel så det bedste der kan siges om de kampe fra et dansk synspunkt).

Oliver Bjorkstrand har gjort det godt i Portland, og denne weekend var ingen undtagelse. I onsdagens og fredagens kampe mod Spokane var der dog ikke meget succes for ham, og det endte med et nederlag (4-5) og en sejr (3-0). I lørdagens kamp mod Tri-City fik Oliver dog gjort op med den magre indsats i løbet af ugen, for her lavede han sit først hattrick siden han kom til WHL, og blev naturligvis valgt til kampen første stjerne. Tri-City blev i øvrigt løbet helt over ende, og måtte indkassere et nederlag på 7-0.
Scoringerne bringer Oliver op på 20 mål i sæsonen.

På den anden side af Øresund spillede Nicklas Jensen og AIK 2 kampe uden den store succes. Onsdag blev det til et nederlag på 2-1 til växjö, og fredag tabte de med tennis-cifrene 6-0 til HV71. Nicklas fik ikke point

Som opfølgning på sidste uge skal vi også lige nævne at Nikolaj Ehlers nu er tilbage på EHC Biels juniorhold efter en vellykket smuttur til den bedste schweiziske liga, hvor det blev til et mål og en assist i 5 kampe.







No comments:

Post a Comment