Wednesday 30 January 2013

2 assists af Frans Nielsen

Islanders fortsatte den gode sæsonstart, da Pittsburgh fredag blev besejret sikkert med 4-1. Islanders kom foran 1-0 i første periode ved Casey Cizikas, og godt 7 minutter inde i anden periode blev det 2-0 ved Michael Grabner. Sidst i perioden fik Islanders to gange chancen i overtal, og begge gange blev der, med Frans Nielsen som styrmand, vist flot spil og scoret - John Tavares og Matt Moulson stod for målene.
Efter 6 kampe ligger Islanders på en flot, og lidt overraskende, sjetteplads i Eastern Conference med 7 point. Frans Nielsen er noteret for 5 assists i den samme periode.
Se begge assists til sidst i indlægget.

Et hold som bestemt ikke har fået den start på sæsonen som de havde håbet på er Dallas. I tirsdagens kamp mod Detroit kom de eller - nøjagtig som i mandagens kamp - foran 1-0, men derefter stod der Detroit på det hele, og det endte med et nederlag på 4-1.
Dallas har 5 point for 7 kampe, og ligger på 11.-pladsen i Western Conference.

Ottawa og Montreal vandt deres kampe tirsdag, henholdsvis 3-2 over Washington og 4-3 over Winnipeg. Både Lars Eller og Peter Regin var med, uden at gøre sig særligt bemærket. Peter Regin får dog stadig mere istid for hver kamp der går.

Franse Nielsens 2 assists:


No comments:

Post a Comment