Tuesday 22 January 2013

Talent-tirsdag 2012-13/1

Mandag er blevet lidt travl for mig, så vi skifter til tirsdag. Der har jo været lidt still på bloggen under lockouten, så vi start med en lille opsummering.

Vi starter i Sverige, hvor Nicklas Jens stadig gør det godt. Han havde en lidt død periode hen over nytår, men i de seneste kampe har han fået gang i scoringerne igen, med 3 mål og 2 assists i de sidste 5 kampe. Det giver ham 21 point for sæsonen, men imponerende 15 scoringer, hvilket er klart mest af alle juniorer i Elitserien, og også flest for AIK.

Thomas Spelling har desværre stadigvæk ikke fået bidt sig fast på Rögles Elitseriehold. 14:41 er det helt nøjagtigt blevet til over 5 kampe, uden point.

Så skal vi lige et smut forbi Schweiz, hvor Nikolaj Ehlers (Heinz Ehlers' søn) har kæmpet sig ind på førsteholdet i Biel efter en imponerende indsats for juniorholdet, hvor det blev til 45 point i 31 kampe. I de 5 kampe han foreløbig har fået er det blevet til et mål og et assist.

Ovre på den anden side af atlanten gør Oliver Lauridsen det stadig godt for et eller svagt Adirondack hold som ligger næstsidst i AHL's Eastern Conference. Som en af blot 2 Adirondack-spillere er Oliver på positiv +/-. Tre assists er det også blevet til.

Frederik Andersens Norfolk er holdet som som sørger for at Adirondack kun ligger næstsidst, men det kan Frederik næppe klandres for. Med 92.4% er han blandt de allerbedste i AHL, og hvis i har fulgt med i bloggen på det seneste så ved du også at Frederik nu er med hos Anaheims NHL-hold, omend det endnu ikke er blevet til spilletid. Vi krydser fingrene for at Frederik snart bliver den syvende danske NHL'er.

I WHL gør Oliver Bjorkstrand det stadigvæk godt for topholdet Portland. 37 point (17 mål, 20 assists) i 39 kampe og en tur til CHL's Top Prospect Game er det blevet til.

No comments:

Post a Comment