Tuesday 29 January 2013

Philip Larsen scorer forgæves

Dallas har ikke fået den bedst start på sæsonen, og skulle prøve at vende skuden i mandagens kamp mod Columbus. Det så godt ud da Philip Larsen 4 minutter inde i anden periode bragte sit hold foran 1-0. Det lignede mest et forsøg på at lægge pucken ind på mål, men på en eller anden måde gik den forbi alle spillere inde foran mål og forbi en sagesløs Sergei Bobrovsky i Columbus' mål.

Philip Larsens scoring:

De næste 2 scoringer stod der desværre Columbus på, og 2-1 blev også slutresultatet, så Philip har næppe glædet sig meget over sin scoring.

Phoenix fik 2 hårdt tiltrængte point da Nashville blev besejret med 4-0. Mikkel Bødker fik ikke point.

Det gjorde Jannik Hansen heller ikke, da Vancouver tog imod de forsvarende mestre fra Los Angeles, og nøjagtig som i slutspillet sidste år måtte canadierne se sig slået. Det skete dog først efter straffeslag, så Vancouver kunne trods alt sætte et point på kontoen.