Friday 25 January 2013

Nyt point af Bødker, 2 assists af Nielsen

Mikkel Bødker har fået en god start på sæsonen, og føjede i aftenens kamp endnu et point til sin konto, som nu tæller 4 point i 4 kampe. Desværre hjalp det ikke meget, for Phoenix tabte 5-3 til San Jose, efter de ellers havde været foran 3-1 indtil midten af tredje periode. 4 ubesvarede mål sendte desværre for Bødker pointene til San Jose, og Phoenix har således blot 2 point efter de første 4 kampe.

Islanders havde mere held (og dygtighed) i sprøjten. I en målrig kamp blev Toronto slået med 7-4, og vores egen Frans Nielsen bidrog til festlighederne med 2 assists. Toronto kom bedst fra start, og førte 3-1 efter første periode. I anden periode spillede Islanders sig op, og efter en flot arbejdsindsats af Frans Nielsen kunne Brad Boyes udligne til 3-3. Kort inde i tredje periode erobrede Frans Nielsen pucken på Torontos blå linje, og efter et par pasninger kunne Michael Grabner bringe Islanders i front. Derfra var der aldrig rigtig tvivl om resultatet.

Frans Nielsens første assist:


Ottawa spillede også en god kamp torsdag, og slog Florida med 3-1. Endnu engang var der minimal spilletid til Peter Regin, som dog formåede at arbejde sig op fra at være den Ottawa-spiller med mindst istid til den Ottawa-spiller med næstmindst istid :-)

Peter var endda ganske tæt på at score det første danske mål i denne sæson:


Dallas måtte bøje sig for Chicago, som vandt deres fjerde kamp af 4 mulige. Det skete dog først efter et mål af Marian Hossa i overtiden, så Dallas kunne trods alt glæde sig over et enkelt point.Philip larsen gjorde ikke det store væsen af sig.

Det gjorde Lars Eller heller ikke, for han måtte, som forventet, igen tage til takke med en plads på tilskuerrækkerne. Herfra kunne endnu engang se holdkammeraterne gøre det godt, og slå Washington med 4-1.

No comments:

Post a Comment