Thursday 24 May 2012

Karakterer for sæsonen 2011-12

Med Phoenix og Mikkel Bødkers exit fra slutspillet er sæsonen slut for de danske spillere, og det er tid til status over de danske præstationer i sæsonen 2011-12.

Karaktererne er givet på en skala fra 1-10, hvor 1 er totalt flop, 5-6 er omkring middel og 10 er verdensklasse. Karaktererne gives således: Karakter fra første halvdel af sæsonen - karakter fra anden halvdel af sæsonen - total, slutspil (for dem der kom så langt)

I alfabetisk orden:

Mikkel Bødker: 4 - 4 - 4, slutspil: 8
Phoenix spillede sig op i den sidste halvdel af sæsonen, godt hjulpet af en fantastisk spillende målmand, men det smittede ikke rigtigt af på Mikkels personlige præstation. Det er dog stadig værd at bemærke at han fik ret begrænset spilletid, ofte på fjerdekæden. Sluttede godt af med et par scoringer i de to sidste kampe, og i slutspillet fik han stor succes da han i lange perioder fik chancen på førstekæden sammen med blandt andre Shane Doan, som han havde et godt samspil med. Endte med 8 point (4 mål, 4 assists) som den fjerdemest scorende af Phoenix-spillerne. En flot præstation i slutspillet, som forhåbentlig lover godt for næste sæson

Lars Eller: 6 - 5 - 5
Gik (som resten af Montrealholdet) en smule i stå i sidste del af sæsonen og endte på 28 point. Det er værd at bemærke at han, som den eneste dansker endte med flere scoringer end point. Forbedrede sig pænt i forhold til forrige sæson, og ender på et stort femtal - mest fordi der så er masser af plads til forbedringer næste år.

Jannik Hansen: 8 - 7 - 8, slutspil: 6
Fortsatte det gode spil fra første halvdel af sæsonen, især defensivt, hvor han endte på fremragende +18. Det offensive gik en lille smule i stå, hvilket er grunden til den lidt lavere karakter for anden halvsæson, men jeg synes godt vi kan give et solidt 8-tal set over hele sæsonen. Slutspillet blev en gevaldig skuffelse for Vancouver, og stort set ingen af Vancouver-spillerne spillede op til deres bedste - heller ikke Jannik.

Philip Larsen: 7 - 7 - 7
Philip Larsen fortsatte det solide spil fra første halvdel af sæsonen, og har formentlig sikret sig en stamplads i Dallas' forsvar til næste sæson. Imod slutningen af sæsonen fik han også lidt gang i det offensive spil, og endte på 3 mål og 8 assist. Philip er hidtil blevet "skånet" lidt, og oftest blevet matchet med modstandernes svagere kæder, hvilket er grunden til at han ikke har fået et ottetal. Det skal blive meget spændende at følge Philips fremgang i de næste sæsoner, han er i hvert fald en mand som de forventer sig meget af i Dallas.

Frans Nielsen: 6-8-8
Spillede en fremragende sidste halvdel af sæsonen, og satte ny dansk rekord for både mål (17) og point (47). En kontraktforlængelse med en klækkelig lønforhøjelse så ud til give ham et ekstra boost i de sidste kampe. Er han manden som skal blive den første dansker med 50 point?

Peter Regin: UB
Peter fik kun ganske få kampe før en ny skulderskade satte ham udenfor i resten af sæsonen. Han skulle dog være fuldstændig frisk igen, og med en etårig kontraktforlængelse i Ottawa krydser vi fingrene for ham.

2 comments:

  1. Hej Jens
    Det er en rigtig god blog du har lavet her. Jeg fandt den for et par dage siden ved et tilfælde, men har sat den ind som en favorit og vil holde øje med opdateringer.
    Jeg formoder at du vil sætte tempoet ned i silly season, men håber på at du vil få tid til at følge op på training camps mv.
    Valdemar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Valdemar
      Glad for at du kan lide bloggen. Ja, der bliver lidt stille her på bloggen i den næste tid, men jeg holder selvfølgelig øje med hvad der sker for både de nuværende og (forhåbentlig) kommende NHL'ere.

      Delete