Friday 18 May 2012

Nyt nederlag til Phoenix

Tredje gang blev ikke lykkens gang for Phoenix, som tabte 2-1 til Los Angeles, og nu er bagud 3-0. Denne gang var der dog en smule mere jævnbyrdighed at spore end i de to foregående kampe. Efter en lige første periode lykkedes det kort inde i anden periode Phoenix at bringe sig foran på et mål af Daymond Langkow. Det var første gang i semifinalen at Phoenix oplevede at være foran, men glæden skulle vise sig at være kortvarig, for blot to minutter senere udlignede Los Angeles' Anze Kopitar.
Resten af kampen viste Los Angeles så hvorfor de er kommet så langt i dette års slutspil: En uovertruffen defensiv. I hver af de sidste 2 perioder blev Phoenix kun noteret for 4 skud, og så var en scoring af Los Angeles' Dwight King kort inde i tredje periode nok til at sende Los Angeles meget tæt på finalen.