Monday 14 May 2012

Bødker scorer i nederlag

Los Angeles dominerede store dele af den første semifinalekamp mod Phoenix, og kun en storspillende Mike Smith gjorde at det rent faktisk blev en relativt spændende kamp.
Los Angeles started som lyn og torden og Phoenix-spillerne blev fuldstændig nedspillet i første periode, men på trods af en skudstatistik på hele 17-4 i Los Angeles' favør endte perioden 1-1.
Anden periode blev noget mere lige, og ganske retfærdigt fik hvert hold en enkelt scoring. Los Angeles scorede først, efter 8 minuter, men 2 minutter før afslutningen af perioden fik Mikkel Bødker udlignet efter  godt presspil af Phoenix.
Kort inde i tredje periode kom Los Angeles dog igen foran, på et mål af Dustin Brown, og denne gang lykkedes det ikke for Phoenix at komme igen. Dwight King kunne derfor lukke kampen kort før tid med en scoring i tomt mål.
En svær start for Phoenix, som nu virkelig skal kæmpe for at slå et meget velspillende Los Angeles-hold.