Tuesday 6 November 2012

Samling på tropperne

Så er der næsten samling på tropperne. Peter Regin har forladt Schweiz, og er på rygteplan sat i forbindelse med danskerklubben Lukko i Finland - omend det ikke er officielt endnu. Hvis det sker så er alle de seks danskere på plads i Finland (omend Lars Eller først spiller for JYP den 16. november).

Jannik Hansen lagde ud med et brag i sin første kamp for sin nye klub, Tappara. 1 mål og 2 assists blev det til i torsdagens kamp mod KalPa, som blev besejret 5-1. Han fulgte op på den gode præstation i lørdagens udekamp mod SAIPA, men forhindre et nederlag på 3-2 kunne han ikke.

Philip Larsen måtte på grund af en mindre skade sidde over i weekendens kampe for Lukko - det skulle dog ikke være noget alvorligt. De to andre dansker kom dog godt igennem fredagens kamp mod Ässät, med et mål til Mikkel Bødker og en assist til Frans Nielsen, og en 4-3-sejr. Lørdag måtte også Frans Nielsen se sig henvist til sidelinjen med en skade, men Mikkel Bødker fik en assist og medvirkede således til at stærke Jokerit (med Nichlas Hardt på holdet) blev sendt hjem med et 3-2-nederlag i bagagen.
Med god hjælp fra de danske spillere er Lukko nu kravlet op på en niendeplads i den finske liga.

Niclas Jensen er efter den flotte start gået lidt i stå i den Elitserien, og han blev ikke noteret for point i den forløbne uges tre kampe, som alle endte med nederlag til AIK. Det skal dog nævnes at ingen andre AIK-spillere blev noteret for point i de to seneste kampe, så det er en kollektiv nedtur.

På den anden side af atlanten var Oliver Lauridsen med på holdet igen i weekendens to kampe. Fredag vandt Syracuse 4-1, men lørdag var der endelig lidt opmuntring for Adirondack, da Albany blev besejret 4-0. Oliver fik ikke point.

I Norfolk blev målmandsposten, til weekendens to hjemmekampe mod Binghamton, som sædvanlig fordelt mellem Igor Bobkov og Frederik Andersen. Fredag måtte Bobkov se sig passeret 4 gange - og Norfolk besejret med 4-3 - men lørdag stod Frederik Anderson godt, og snuppede 40 af de 42 skud han fik mod sig. Det resulterede i en 4-2-sejr til Norfolk.

I Portland fortsatte Winterhawks den gode sæson da gæsterne fra Victoria blev besejret to gange med tenniscifrene 6-2. Oliver Bjorkstrand blev noteret for en enkelt assist i fredagens kamp.

No comments:

Post a Comment