Tuesday 13 November 2012

En smuttur til Amerika

Der har været pause i den finske og svenske liga i den forløbne uge, så vi haster videre til den anden side af dammen hvor især Frederik Andersen havde en travl uge.

Efter sidste weekends gode kamp, kom Frederik Andersen ned på jorden igen i onsdagens kamp mod Bridgeport. 4 mål på 26 skud blev det til, og et 4-2-nederlag til Norfolk.
Hvor de første kampe i ligaen er blevet delt ligeligt mellem Frederik og kollegaen Igor Bobkov, så blev det fordelt lidt anderledes i weekendens to kampe, hvor Frederik fik 2 perioder i hver kamp, og Bobkov en enkelt.
Lørdag mod Binghamton lukkede Bobkov 3 mål ind i første periode, så derfor overtog Frederik posten i de to sidste perioder, og det gjorde han godt. Kun et enkelt mål lukkede han ind, men det kunne ikke forhindre at Norfolk endnu engang tabte 4-2. Søndag startede Bobkov igen inde, og lukkede 4 mål ind i den første periode. Derfor fik Frederik igen lov at lukke kampen, og igen blev det kun et enkelt mål i de 2 perioder han fik. Resultatet - et 5-0-nederlag - kunne han dog ikke gøre meget ved.
Mandag mod Albany var Frederik - ganske naturligt - foretrukket i målet, og selv om han lukkede 4 mål ind, så skete det på 43 skud, og han holder således stadig en redningsprocent på den gode side af 90. Da Norfolk også scorede fire gange endte det med straffeslag, og her trak Norfolk og Frederik - med 4 redninger på 5 forsøg - det længste strå.

Efter en lidt dårlig periode har Adirondack igen fået styr på defensiven. I fredagens kamp mod Rochester blev det til en 2-1-sejr, men lørdag måtte de dog indkassere et nederlag på 2-1 mod Albany. Oliver Lauridsen fik ingen point, men gjorde det godt defensivt

I WHL havde Oliver Bjorkstrand en forrygende uge. Tirsdag, mod Red Deer, blev det til et mål og en assist, og en 5-1-sejr til Portland. Fredag måtte han dog gå fra banen uden point, ment Portland formåede stadig at besejre Vancouver Giants med hele 9-5 (ja, det er ikke en tyrkfjel). Lørdag gentog de oven i købet bedriften og slog Spokane Chiefs med 9-1. Oliver blev pointmæssigt kampens bedste spiller med 2 mål og en assist.
Mandag blev det så til endnu 2 mål fra Oliver mod Kamploops Blazers, som blev sendt hjem til Saskatchewan med et 3-1-nederlag i bagagen.