Tuesday 20 November 2012

Finske danskere

Stadig ingen lys for enden af NHL-tunnellen, så vi starter i Finland, hvor de 3 musketerer i Lukko spillede 2 kampe i løbet af ugen, og vi fik hele 6 danske mål at glæde os over. I sidste tirsdags kamp mod HPK stod Mikkel Bødker og Philip Larsen for Lukkos 2 mål, mens Frans Nielsen assisterede på begge. Lukko måtte dog bøje sig på straffeslag. Fredag stod Lukko over for Pelicans, og det blev til en sikker 6-2-sejr, og - kan de kvikke læsere af denne blog naturligvis regne ud - 4 danske mål. Mikkel Bødker scorede 2 gange, og Frans Nielsen og Philip Larsen en enkelt gang hver. Frans og Mikkel kronede oven i købet indsatsen med en assist hver.

Lars Eller fik debut for JYP i fredagens kamp mod Tappara (med Jannik Hansen på holdet), og det gjorde han med maner. 2 mål og valg som kampens bedste spiller - så er stilen ligesom lagt. JYP vand 4-3 på straffeslag.
I lørdagens 3-2-nederlag mod Ässät måtte Lars dog gå fra banen med en enkelt assist, og tirsdag blev det til et nederlag på 5-2 til HPK, og 0 point til Lars, men alt i alt en udmærket start.

Jannik Hansen havde ikke den bedst uge med en total på 0 point i sidste tirsdags, fredagens og lørdagens kampe, men fik dog taget revanche i dag (tirsdag) med 1 mål og 1 assist i en 3-2-sejr over HIFK.

I Sverige var der ikke den stor succes for Nicklas Jensen, som ikke blev noteret for point i AIK's 3 kampe.

I Norfolk deler Frederik Andersen og Igor Bobkov stadig målmandsposten. I weekendens 2 kampe mod Springfield startede Frederik Andersen fredagens kamp, og lukkede 3 mål ind på 31 skud, og det endte med et 3-2-nederlag. Lørdag var det så Igor Bobkovs tur, og han lukkede 4 mål ind på 30 skud, men fik dog lov at spille hele kampen. Selvom Bobkov og Andersen har delt tiden i målet nogenlunde ligeligt sæsonens første 14 kampe, så ligner Frederik mere og mere førstemålmanden.

Oliver Lauridsen og Adirondack startede ugen godt med en 4-1-sejr over Manchester onsdag. Derefter blev det dog til et nederlag på 5-2 mod Binghamton, men Oliver gjorde det godt i det defensive og endte på +2. Lørdag blev det igen til et nederlag på 5-2, denne gang mod Syracuse. Oliver endte på -1.

Portland og Oliver Bjorkstrand spillede 2 kampe i denne uge. Først et 6-4-nederlag til Kamloops - uden point til Oliver - og dernæst en 5-2-sejr over Medicine Hat. Her fik Oliver en enkelt assist.

No comments:

Post a Comment