Wednesday 28 November 2012

Mere Finland

Først skal vi besøge de tre danskere i Lukko. Onsdag (21/11) tabte de 2-1 til SaiPa, men Mikkel Bødker scorede Lukkos enlige mål, assisteret at Philip Larsen. Dagen efter udraderede Jokerit Lukko med hele 4-0. Lørdag var Mikkel Bødker igen på pletten med et mål og en assist mod Tappara. Philip Larsen scorede også en enkelt gang, og Frans Nielsen blev noteret for en assist. Kampen endte 4-1 til Lukko, og Jannik Hansen scorede Tapparas enlige mål, så en flot kamp af de danske spillere.Tirsdag (27/11) blev Ilves besejret 3-1, og igen fik Mikkel Bødker et mål og en assist, mens Philip Larsen fik en enkelt assist.
Pointmæssigt ligger de tre danskere nu sådan:
Mikkel Bødker: 21 point (14m/7a) i 20 kampe
Frans Nielsen: 15 point (1m/14a) i 18 kampe
Philip Larsen: 11 point (5m/6a) i 18 kampe

Som nævnt ovenfor scorede Jannik Hansen en enkelt gang mod Lukko i lørdagens kamp. Dagen inden kom han også på tavlen for Tappara, med en enkelt assist, da HPK blev besejret 3-1. Jannik har nu 8 point (3m/5a) i 8 kampe.

Lars Eller havde også en god uge for JYP. Fredag blev Jokerit besejret med 5-1, og Lars var kampens store spiller med 2 mål og en assist. Tirsdag blev det til 2 assists for Lars, og en 5-4-sejr over Pelicans.
Lars har nu 8 point (4m/4a) i sine 5 kampe for JYP.

I Elitserien spillede AIK og Nicklas Jensen en enkelt kamp i den forløbne uge - et 2-1-nederlag til Linköping. Nicklas fik ikke point.
Thomas Spelling mangler stadig at få spilletid for Rögle, men han har dog været med på holdet i de 2 sidste kampe.

Onsdag (21/11) var Igor Bobkov i mål for Norfolk i AHL, og - endnu en gang - gik det ikke godt. 5 mål blev det til, og et nederlag på 5-2 til Charlotte. Derfor fik Frederik Andersen ganske naturligt ansvaret i weekendens kampe mod Adirondack og Connecticut. Fredag blev det 2 mål på 31 skud i danskermødet med Adirondack og Oliver Lauridsen, men da Norfolks markspillere kun formåede at score en enkelt gang i den anden ende kunne Oliver Lauridsen fejre sejren med sine holdkammerater. Lørdag led Norfolk igen et nederlag - denne gang på 5-2 til Connecticut. Frederik lod 4 mål ind på 37 skud.

Udover sejren mod Norfolk besejrede Adirondack også Hershey 3-1 i lørdagens kamp. Oliver Lauridsen fik ikke point, men spillede igen fornuftigt i forsvaret.

Oliver Bjorkstrand og Portland spillede 3 kampe i den forløbne uger. Onsdag (21/11) blev Vancouver besejret 3-0, og fredag blev Kootenay slået med 4-2. Oliver fik ikke point i de 2 kampe, men tog revanche lørdag med 2 mål, da Seattle blev slået med hele 8-2.

No comments:

Post a Comment