Tuesday 16 October 2012

Stadig ingen NHL

Der er absolut ingen tegn på at lockouten i NHL vil tage en ende, så endnu engang må vi tage til takke med sekundær hockey.

I den finske liga holder de tre danskere stadig et flot niveau, og både Frans Nielsen og Mikkel Bødker er noteret for 7 point i de 7 kampe de har spillet, Mikkel Bødker endda med 6 mål. Philip Larsen har 5 point. Med danskernes hjælp har Lukko vundet 3 af de sidste 4 kampe og er kravlet frem på en 11.-plads.

Jannik Hansen er tirsdag tilbage i Rødovre, foreløbig kun for at træne, men det er da ikke umuligt at han får nogle kampe.

I Elitserien fortsætter Nicklas Jensen det gode spil og er nu oppe på 8 point i 12 kampe, mens Thomas Spelling endnu mangler at få istid for Rögle.

Frederik Andersen og Norfolk Admirals i AHL er kommet godt fra start med 2 sejre. Frederik Andersen stod den første kamp, og gjorde en god figur med 2 mål på 19 skud.

Oliver Lauridsen og Adirondack Phantoms startede også godt med en 6-3-sejr over Portland, men måtte søndag indkassere et nederlag på 4-0 til Springfield. Oliver Lauridsen er ikke noteret for point, men gjorde det fint i de 2 kampe, og ligger på +1.

Navnebror Oliver Björkstrand fortsætter den gode start i Portland, og i weekendens 2 kampe - som i øvrigt endte med to sikre Portland-sejre - blev det til et mål og en assist til Oliver, som nu ligger på 10 point (5 mål og 5 assists), hvilket også gør ham til bedste rookie i WHL.

No comments:

Post a Comment