Wednesday 28 December 2011

Julen 2011

Så er jeg tilbage fra juleferien (uden internet, tro det eller ej), og der er søreme sket en del i mit fravær, så her er en kort gennemgang af juleperiodens begivenheder:

23. december: Et enkelt mål fra Frans nielsen, men Islanders tabte stadig 5-3 til Toronto. Philip Larsen er tilbage efter en kort skadespause med et trælår, og spillede en god kamp i Dallas' 6-3 over Nashville, med over 23 minutters istid og +3, dog ingen point. Ellers var der nederlag til Phoenix og Vancouver, også uden danske point. Peter Regin har igen problemer med skulderen, og det er muligt at der skal en operation til for at ordne det. Vi krydser fingre for ham.

24.-25. december: Ingen kampe

26. december: Jannik Hansen kom igen på tavlen med en enkelt (men flot) assist i Vancouvers sejr over Edmonton og Mikkel Bødker fik også en assist mod Los Angeles da Daymond Langkow scorede på en Bødker-rebound. Phoenix tabte dog 4-3. Philip larsen var igen stærk for Dallas, over 23 minutters istid og +2, men det forhindrede ikke et 5-3 nederlag til St. Louis. Islanders tabte 3-0 til Rangers med en stærkt spillende Henrik Lundqvist i målet.

27. december: Lars eller nettede en enkelt gang i Montreals 6-2-sejr over Ottawa som igen var uden Peter Regin.
Billede fra kampen (Foto: Montreal Gazette)

Så er juniormesterskaberne jo også lige gået igang, og da alle de store danske talenter er med her skal der selvfølgelig også nok blive reporteret derfra. Danmark kæmper naturligvis hovedsageligt for at undgå nedrykning og med et godt kuld af unge spillere så er chancerne der, selvom det naturligvist bliver svært.
I første kamp mod USA blev det til et 11-3 nederlag. De danske mål blev scoret af Mathias Bau-Hansen (2) og Thomas Spelling. Derefter blev det til et nederlag på 7-0 mod Tjekkiet. Torsdag venter så Canada, og fredag er Finland på menuen - hård kost for de unge drenge. Der skal naturligvis nok komme nogle indlæg med mere om juniormesterskaberne senere, men indtil da kan i se billeder fra de to kampe her.