Monday 19 December 2011

Jannik Hansen

Overblik: Jannik Hansen er uden diskussion den af de danske spillere som indtil nu har haft størst succes. I sæsonen 2010-11 var han med Vancouver Canucks blot en enkelt kamp fra at kunne hæve Stanley Cup'en, og han var en af de relativt få Canucks-spillere som holdt niveau i finalen (hvor etablerede stjerner som Sedinerne, Kesler og Luongo underpræsterede fælt).Han har med sin arbejdsiver og sit høje bundniveau opnået stor popularitet hos Vancouvers fans og modtog i sæsonen 2010-11 Vancouvers Fred J. Hume pris som holdets "oversete helt".

Denne sæson: Jannik har startet sæsonen 2011-12 som lyn og torden, og har på nuværende tidspunkt, efter blot 32 kampe, scoret 10 mål - et enkelt mere end han scorede i hele sidste sæson. Vancouver har dog ikke helt kunnet genskabe magien fra sidste sæson og ligger i øjeblikket på en skuffende sjetteplads i Western Conference.

Resten af sæsonen: Sæson efter sæson har Jannik forbedret sin positioni Canucks' hierarki, på det seneste har han i perioder endda fået chancen i førstekæden. Holder han scoringsgennemsnittet fra de første kampe så rammer han en 20-25 mål i denne sæson, og så er man for alvor ved at være med hvor det er sjovt. Vancouver har skuffet en del i denne sæson når man tænker på at holdet stort set er identisk med det hold som dominerede sidste sæson, men skal nok få hevet en playoff-plads hjem, og så ved man jo aldrig hvad der sker...

Fremtiden: Jannik er faldet godt til i Vancouver, og med henblik på at vinde en Stanley Cup er det såmænd ikke det værste sted at være. Hvis Sedinerne, Kesler og, ikke mindst, Luongo finder deres topniveau så er Vancouver et godt bud på en titel. Jannik skal nok klare sig godt hele vejen igennem. Han scorer måske ikke 20+ mål i hver sæson, men med det solide spil han generelt præsterer vil der altid være plads til ham på stort set ethvert hold.

Jannik Hansen på Wikipedia

No comments:

Post a Comment